TUTUSTU MAASEUDUN MAKUIHIN

Mäkitalon Farmi tarjoaa makuloikan juurilleen idylliseen Euran Mannilan kylään. Siellä isäntänä toimii Esa Mäkitalo, taiturimainen salaatintekijä, farmari ja viljelijä.

Salaatit valmistetaan lähiseudun tuottajien kanssa yhteisvoimin. Taidolla ja lempeydellä kasvatetuissa raaka-aineissa maistuu tuoreus ja maaseudun arvokas perinne.

Mäkitalon Farmilla suositaan aina kotimaista. Ylpeydellä salaateissa käytetään ainoastaan kotimaista kananpoikaa, kinkkua tai naudanlihaa. Kaikkia salaattien raaka-aineita ei kuitenkaan saa ympäri vuoden Suomesta, joten satokauden ulkopuolella joitain kasviksia tuodaan Etelä-Euroopasta.

Maista maalaismaiseman makuja!
Mäkitalon Farmin maalaismaisema
Esa Kaali Perunat Kurkut

Esa

Perinteisellä satakuntalaisella maatilalla Mäkitalon Esa perheineen kasvattaa maankuuluja kaaleja. Esa tietää minkälaista taitoa maistuva ruoka tarvitsee ja miten valmistetaan maalaismaisemaa maalaileva salaatti. Saadakseen salaatteihin parhaat raaka-aineet Esa on koonnut ympärilleen lähituottajien verkoston. Heitä yhdistää halu tarjota aidompia makuja jokaiselle.

ESAN TUOTTAJAKAVERIT

Kotimaisen Kariniemen kananpojan maku ja laatu eivät synny sattumalta.

Kariniemen® kananpojat ovat kotoisin Kariniemen kotitiloilta, jotka kaikki sijaitsevat lähekkäin Kariniemen kotiseudulla Länsi-Suomessa. Kaikki 80 kotitilaa muodostavat pienen yhteisön 80 kilometrin säteellä. Kariniemen on tehnyt yhteistyötä ja jakanut ideoita sukupolvien ajan maailman parhaan kananpojan kasvattamiseksi.

HK:n laatuliha sertifioiduilta kotitiloilta.

HK Rypsiporsas® kasvaa kymmenellä tarkkaan valitulla suomalaisella kotitilalla. Aina ilman antibiootteja kasvatettuja porsaita ruokitaan lähipeltojen viljalla, herneillä, härkäpavuilla ja rypsillä. Ruokavalion ansiosta Rypsiporsaan-liha on maukkaampaa, mehevämpää ja mureampaa.

HK® Naudanliha on 100 % suomalaista ja täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset. Kaikki lähtee eläinten hyvinvoinnista ja sitoutuneet tuottajat varmistavat tämän tiloillaan joka päivä 24/7.

At SAUCE:n kastike viimeistelee maut.

Mäkitalon Farmin annossalaatteihin on valittu salaatinkastike, jossa on rakenne ja maku kohdallaan. Gastronomisen kokemuksen ja innovatiivisuuden tuloksena syntyneet at SAUCE kastikkeet vievät annossalaatin uudelle tasolle!

Puhtaasti suomalaisilta tuottajilta.

Tuoreus on herkullisuuden, terveellisyyden ja laadun perusta. Siksi on tärkeää, että vihannesten ja juuresten tie pöytään on mahdollisimman lyhyt. Vihannes-Laitilan käyttämät kasvikset hankitaan aina omilta, ammattitaitoisilta sopimusviljelijöiltä. Omistautuneiden tuottajien ansiosta voidaan nauttia puhtaista, laadukkaista ja ravintorikkaista vihanneksista.

Laadukasta lähiruokaa Paattisten ja Oripään puutarhoista.

Oksasen Puutarha on laadukkaista salaateistaan ja yrteistään tunnettu ja tunnustettu varsinais-suomalainen perheyritys, joka tarjoaa monipuolista ja terveellistä lähituotteita puhtaalta suomalaiselta maaseudulta. Puutarhat sijaitsevat Paattisilla ja Oripäässä.

Perheyritys, joka välittää ympäristöstä.

Satamuna Oy on perinteikäs perheyritys, jonka juuret ja kananmuniin liittyvä tietotaito ulottuvat yli vuosisadan taakse, vuoteen 1906. Satamuna tarjoaa salaatteihin laadullisesti parhaita mahdollisia kananmunia – niitä oikeita soikeita.

Kananmunat Salaatti Paprika

ESA & KAVERIT = YHTEISÖLLISYYDEN VOIMA

Yhdessä lähituottajakavereiden kanssa Esa tuottaa laadukkaita ja maistuvia raaka-aineita annossalaatteihin. Yhteistyön ansiosta Mäkitalon Farmin salaatit ovat suomalaisempia, tuoreempia ja siksi erityisen maukkaita – tällaista farmikkuutta ei ole annossalaateissa aikaisemmin nähty! Ihastu Mäkitalon Farmin rouskuvan raikkaisiin annossalaatteihin!

Karttakuva